ESIINTYJÄT

MINÄ EN OLE KALA

Ultra Bra -yhtyeen hittejä vuosien takaa!Minä En Ole Kala on jyväskyläläisistä musiikinopiskelijoista koostuva 13-henkinen yhtye, joka esittää suomalaisen supersuositun Ultra Bra hittejä. Orkesteri esittää laajan ja monipuolisen kattauksen Ultra Bran musiikkia yhtyeen eri vuosilta. Minä En Ole Kala on hionut esityksensä timmiin kuntoon harjoittelemalla ahkerasti ja tekemällä useita keikkoja Jyväskylässä. Tämä on harvinaista herkkua, ja täytyy ehdottomasti tulla kokemaan paikan päälle!

Jäsenet:

Helleka Tallgrén - laulu
Mari Nikula - laulu
Pauliina Peijonen - laulu
Paavo Kässi - laulu
Aimo Laitamo - laulu
Venla-Vanamo Asikainen - koskettimet
Joonas Pihala - kitara
JP Lehtinen - basso
Ilmari Hämäläinen - rummut
Vili Kallonen - perkussiot
Ville Lähteenmäki - saksofoni
Topias Tikkanen - pasuuna
Esa Puolakka - trumpettiLOWBROW BLUES BAND

Kattava katsaus kitararockin aikakirjoihin!


Tanakkaa ja juurevaa poljentoa, joka saa lanteet keinumaan ja suorastaan imaisee tanssilattialle. Sinisiä säveliä ja sielukasta tunnelmointia sekä räväkkää, hien pintaan nostattavaa kitararevittelyä, jossa sormet ovat alttiina palovammoille! - Tätä kaikkea on ilta Lowbrow Blues Bandin kanssa!

Lowbrow Blues Band on vuonna 2010 Vesannolla perustettu nelijäseninen bluesrock-orkesteri. Tarjoilemme keikoillamme monipuolisen kattauksen sekä tanssittavaa että myös kuunneltavaa juurevan rouhevaa laatutavaraa. Ohjelmistomme sisältää bluesin ja klassisen kitararockin merkkiteoksia mm. sellaisilta nimiltä kuin Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Gary Moore, Robert Johnson, Albert King, Jimi Hendrix, Johnny Winter, Fleetwood Mac ja CCR. Blues ei ole vain surullista tai iloista musiikkia, vaan parhaimmillaan puhdasta tunnetta ja oikeita tarinoita elävästä elämästä!

Jäsenet:

Erkka Närhi - rummut
Kimmo Salo - laulu, kitara
Juha Nuoranne - basso
Erno Närhi - kitara, taustalauluSAKARI TONKSBilebändi Sakari TONKS on Kuopiosta lähtöisin oleva bilebändi. Bändin jäsenet ovat Kuopion Yhteiskoulun musiikkilukion entisiä ja nykyisiä opiskelijoita. Yhtye tarjoaa musiikkia ballaadeista ja herkistä kipaleista jytäävään tanssilattiamusiikkiin, joka pistää tanssijalan vatkaamaan. Sakari TONKS on perustettu tämän vuoden alussa, jolloin bändi saavutti lopullisen muotonsa. Vuoden alusta lähtien bändi on keikkaillut ja treenannut ankarasti. Sakari TONKS esittää aurinkoista kesämusiikkia ja kuuleman mukaan kattaukseen kuuluun tänä kesänä muun muassa Jamiroquaita, James Brownia ja Bruno Marsia.

Jäsenet:

Ella Vähäpassi – Laulu
Oliver Karttunen – Basso
Mikko Puustinen – Kitara
Juho Mäkäräinen – Keys
Jukka Puolakka – RummutMAPLE HILL UNIONMaple Hill Union on vuonna 2015 perustettu kolmihenkinen akustista musiikkia esittävä yhtye. Maple Hill Union esittää americana-tyylistä musiikkia, jossa on sävyjä niin folkista, countrystä ja bluesista, ja onpa mukana ehkä ripaus bluegrassiakin. Yhtyeen ohjelmisto pohjautuu englanninkieliseen pop- ja rock-musiikkiin useilta vuosikymmeniltä. Kyseiset soittajat ovat keikkailleet Soitinmenoissa aiemmin Preerian Lapset-kokoonpanolla, mutta tällä kertaa yhtye on kutistunut trioksi ja laulukieli on vaihtunut englanniksi. Maple Hill Union toivottaa kuulijat lämpimästi tervetulleeksi tunnelmoimaan kanssaan!

Jäsenet:

Iida Kärkkäinen - laulu, kellopeli
Samuel Colliander - kitara, ukulele, banjokitara
Erno Närhi - kitara, taustalaulu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti